Livet.Som.Smilla

Hej alla Människor! Detta är min blogg om mig o mitt liv Följ med mig!

Friends for Life

Publicerad 2015-09-30 20:01:00 i Generally,

Idag tog jag en fika med min underbara Elin på inget mindre än espresso house. Vi hade verkligen det jätte mysigt. Det var skönt att prata lite med någon som gått igenom det man har själv. Att vara omringad av folk som bryr sig om en och verkligen visar det är folk man ska hålla kvar för livet. Det är så många som jag mött på min väg som istället valt en annan snabbare stig för den väg man går på själv var för brant och läskig för dom. Att ha folk som valt att stå kvar med mig på min långa väg är folk jag aldrig kommer att glömma.
 

Happy Birthday my Little Brother

Publicerad 2015-09-28 18:46:00 i Generally,

Idag fyller min lillerbror 10 år eller är det 11år? Tiden går alldeles för fort, man hinner knappt med! Idag spenderades dagen på Leos lekland där Leo hade sitt födelsedagskalas. Barn som springer åt höger och vänster, skrattar och gråter, knuffas och trängs som galna vildjur..Jag hör verkligen inte hemma här!

Opened Eyes

Publicerad 2015-09-23 20:33:00 i Generally,

Efter en massa missade lektioner och timmar i väntan har mamma äntligen vaknat. Jag spenderade natten med henne på sjukhuset. Operationen gick bra. Jag är så glad att hon är okej. Det är så många som lämnat mig och gått bort från denna värld att om jag skulle lägga till mamma på den listan hade jag inte haft ork till något. Inte gå, plugga eller andas. Hon har en lång väg kvar att gå, tillräkligt lång för att jag ska kunna spendera tid och lära känna den personen hon utvecklats till under alla dom tre åren vi var ifrån varann.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela