Livet.Som.Smilla

Hej alla Människor! Detta är min blogg om mig o mitt liv Följ med mig!

The study-sickness

Publicerad 2015-01-29 15:43:00 i Generally,

Plugg,plugg och plugg.
 
Jag ligger 166 sidor efter, har prov på fredag och en läxa tills imån!
Borde sätta mig ner och plugga.
Ska bara gå och kolla snapchat.
Fokus för h****te! sidan 45!
Nya avsnittet av "Pretty little liars" har kommit ut på swefilmer.
Okej låt oss komma till sidan 240.
Stäng av datorn ditt retard och läs!
En macka med avocado och örtsalt vore gott ska bara gå upp och göra en sån.
Min kudde ser ut som pokemon
Åhhh.. fokusera SMILLA!!
 
Nån som känner igen sig?
 

House of wax

Publicerad 2015-01-22 23:24:00 i Generally,

Det började i skolan då jag och en klasskompis pratade om skräckfilmer. Hon berättade om en film som hette "House of wax". Jag brukar inte kolla på skräckfilmer men ibland blir man så nyfiken. Så när jag kom hem satt jag på den.
1. Jag var själv hemma vilket var både positivt och negativt. Det positiva var att då kunde ju såklart ingen höra mina "AAA!" eller "OAAhO GÅ INTE IN!". Det negativa var att det bara blev läskigare. 
2. Eftersom det är vinter och natten kliver fram mycket snabbare än vanligt så var ju det positivt och negativt det med. Det negativa var ju såklart att man hela tiden kollade bakom sig och vände blicken mot fönstret. Det positiva var att man hela tiden spände magen vilket led till en magtränning under hela filmen.
Filmen var okej, men för er som inte tycker om skin som dras bort från huden eller fingrar som skärs av från en enögd man är detta nog ingen film för er.
Godnatt alla och kommentera gärna sovtips!
 

" Your hate is usally just love "

Publicerad 2015-01-21 09:35:00 i Generally,

Det är ofta jag hör att folk klagar på sina små syskon och slänger ut meningar som " Han är så jobbig ", " Hon är så irriterande, du kan få henne! ". Asså kolla, jag bråkar lika mycket med mina syskon som ni gör med era. Skillnaden är att jag släpper det och försöker njuta av dom där få sekunderna vi inte bråkar. Jag älskar mina syskon även om vissa tar dåliga beslut och argumenterar om småsaker, men det gör ju jag också. Ni bråkar pågrund av era likheter. Så därför avslutar jag nu med att säga. Njut. Njut av den tid ni har med era syskon. Hitta på något mysigt till helgen. För det är det värt. Det där lilla ögonblicket som spenderas med era små känns nästan helt magiskt.
Jag lovar!
 
 Bianca . Leo

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela