Livet.Som.Smilla

Hej alla Människor! Detta är min blogg om mig o mitt liv Följ med mig!

Drunk In Love

Publicerad 2015-08-31 18:58:00 i Generally,

Idag tog jag och en kompis en fika på Espresso House. Om ni inte smakat deras frapinos och mocka än har ni verkligen något att skriva in på eran kalender. Jag har smakat dom flera gånger och blir kär i varenda en. Kunde inte sluta dricka så fotot blev istället taget när den nästan var tom. Ha det så bra allihopa!
 
 

Fallen Tears

Publicerad 2015-08-30 19:07:00 i Generally,

För ett tag sen mådde jag riktigt dåligt och under den tiden skrev jag en text. La upp den för ett tag sen men tog sedan bort den.
 
Du ljög för mig.
Du sårade mig.
Du tog sönder mig.
Nu ligger du på sjukhus och jag står kvar med tårar för dig.
Med ångest och med skuldkänslor för dig.
Jag minns din värme, hur jag kände mig i din närhet
men det är över nu och även om jag intalat mig själv det flera gånger om, sitter du fortfarande kvar i mitt hjärta. Jag förstår inte att någon som behandlar en så iskallt kan få en att gråta så mycket.
Jag gav aldrig upp om dig, jag hade fortfarande hoppet om en förändring men du tog sönder mig och nu hatar jag dig ännu mer för jag har fortfarande känslor för dig.
 

Stolen Memories

Publicerad 2015-08-29 19:50:00 i Generally,

Under tiden jag fyllde åtta bodde jag och min familj i Thailand i två månader. Dom månader kändes som år och jag hade gjort vad som helst för att åka tillbaka dit. Jag gick i skolan på dagen och solade och hängde med familjen på kvällarna, men en kväll hade alla somnat. Vi låg alla och sov i vårt hus som vi hyrt och när vi vaknade märkte vi att det inte bara var vi som varit där. Trasiga fönsternät, stulna mynt och kamera sladd men värst av allt våran filmkamera. Någon eller några hade tagit det mest värdefulla vi hade. Hade någon stulit våran filmkamera idag hade det inte varit något mer än tråkigt men vid denna tidpunkten var det mer än bara synd. Alla våra minnen, våra första steg, allt var nu borta. När polisen kom nästa dag var det inget mer han kunde göra än att bekräfta att det var ett inbrott. Jag undrar fortfarande idag var alla våra bilder och filmer är, förmodligen raderade. Jag hade gjort vad som helst för att se dom. Se mina första steg, min första tugga på mat, mina första ord, hur jag lekte och vad jag brukade göra. Idag har jag inget kvar mer än mina minnen och mina få bilder.
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela